For voksne med brug for hjælp

glasvaerksted2

Speciale i epilepsi og erhvervet hjerneskade

Egebo er et socialt døgntilbud under Filadelfia. Egebo er et landsdækkende varigt tilbud med adresse i Dianalund. 

Målgruppe

Egebo henvender sig til voksne mennesker med epilepsi og/eller erhvervet hjerneskade samt udtalte fysiske, psykiske, sociale og kognitive problemstillinger.

Boligen

Rammerne for Egebos beboere er optimale. Beboerne bor i team på seks med selvstændige boliger samt et fællesrum. De 24 beboere har hver en lejlighed med stue, et lille køkken, soveværelse, badeværelse samt adgang til egen terrasse. Boligerne ligger skønt på Filadelfia store parkområde med let adgang til de mange dejlige faciliteter.

Dagligdag med støtte

Vi giver en sammenhængende indsats med kompetent støtte på specialiseret niveau. Det får flere af borgernes ressourcer i spil. Og det giver følelsen af mening og værdighed, når man klarer ting selv, mestrer sit liv og er mere selvstændig. Vi støtter op og hjælper til med fx økonomi, indkøb, madlavning, tøjvask og personlig hygiejne. ISS klarer rengøringen på Egebo. 

Medarbejdere

Personalegruppen på Egebo består af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, plejeassistenter og sygehjælpere. Til Egebo er endvidere tilknyttet en ergoterapeut, udviklingssygeplejerske og udviklingspædagog. Herudover er der et tæt samarbejde med Epilepsihospitalets læger, der gør det muligt for Egebo at løse komplekse opgaver i forhold til borgere med svært behandlelig epilepsi.