En fest med de Mylius

Fest med Jørgen de Mylius

02.12.2022

Musiklegenden Jørgen de Mylius kom til Filadelfia 1. december og spillede op til dans for vores beboere på døgninstitutionerne og brugere af Rehabilitering og Udviklingscenter.

- They make my day!
Det var Jørgen de Mylius` svar på spørgsmålet om, hvorfor han for anden gang på kort tid spillede op til dans for brugere, borgere og patienter på Filadelfia i en ellers travl julekalender med mange spillejobs.

Jørgen de Mylius fortsatte:

- Da jeg var her for nogle måneder siden blev jeg mødt af en fantastisk glæde og store smil. Det glemmer jeg ikke.

Jørgen de Mylius kom med et stort diskotek, lysshow og god musik. Som et omvandrende musikleksikon fortalte han om musikkens historie, samtidig med at toner af Kim Larsen, Bamses Venner og andre gode musikere bragede ud af festsalen.

- Alle medarbejdere festede helhjertede og med stort engagement sammen med borgerne i de to timer, som den fantastiske musikfest varede. Så er julen på Filadelfia for alvor skudt i gang, siger områdeleder Søren Juul. 

60-års jubilæum lige om lidt

Jørgen de Mylius har – ja, hold nu fast – 60 års jubilæum på DR i januar 2023. Men trods arbejdet på både Eldorado og Hithouse på P5 og DR Lyd, så tager han ud som DJ til stor jubel for vores festdeltagere.

Vi glædede os til at feste med Mylius, og det blev et ordentligt brag af en fest den første dag i december. Det særlige ved Mylius er hans stemme og udstråling. Han er god til at fortælle om den musik, som han spiller. Da Mylius har været en markant stemme i radioen og på TV gennem mange år, så er han også kendt for vores brugere, fortæller Lene Nielsen, institutionsleder på Rehabilitering og Udviklingscenter, Filadelfia.

Det er anden gang Jørgen de Mylius er inviteret. Denne gang er arrangementet støttet med midler fra Filadelfias Moderations- og Legat Fond – Susanne Hammelsboe Legat. Tidligere har det været Socialstyrelsens særlige pulje til stimuli til udsatte og udfordrede borgere, som har givet midler til et arrangement, som blev afholdt tidligere på året.