Ny vision for sygeplejen

Trine Arnam-Olsen Moos, Anne Møller Ronex, Klaus Ehrenreich

15.03.2022

Udviklingssygeplejersker på tværs af Filadelfia har i samarbejde med sygeplejeledelsen udarbejdet en vision og strategi for sygeplejen på Filadelfia. Den læner sig selvfølgelig op ad Filadelfias vision og strategi samt værdier. 

Arbejdet er begyndt for år tilbage og har i perioder været lagt ned af Corona. Men nu er den her.

Se den nye vision og strategi for sygeplejen på Filadelfia her

- Det har været en lang proces. Undervejs har nogle ting fået mere tyngde, end det var tænkt fra begyndelsen. Det gælder fx Familie fokuseret Tilgang og kompetenceudvikling, fortæller udviklingssygeplejerske Trine Arnam-Olsen Moos, uddannelseskoordinator Anne Møller Ronex og udviklingssygeplejerske Klaus Ehrenreich - som er på billedet. 

Strategien skal være med til at bygge bro

- Vi fik fokus på, at vi skal bygge bro til regioner og kommuner. Vi skal nå længere end til at lukke patienter ud ad døren på Filadelfia. Vi skal være med til at finde respektfulde løsninger. Samtidig skal vi udvikle sygeplejen, så det kommer patienterne til gode og se på, hvordan patienterne oplever strategien i praksis, siger de tre - som repræsenterer hele gruppen. 

Filadelfias nuværende strategi udløber i løbet af 2022 - så sættes tanker i gang om en ny. Sygeplejerskernes justerer sig så efter den.