Sikker post fra Filadelfia

Posten er digital

Da Filadelfia er en del af det offentlige sygehustilbud, benytter vi os af digital post. Første gang du modtager digital post - indkaldelsesbrev eller lignende - vil du også modtage et almindeligt brev i din postkasse. Brevet gør dig opmærksom på, at der er sendt digital post fra Filadelfia til din e-boks. Vær opmærksom på, at det ikke er al post fra det offentlige, der sendes digitalt, derfor bør du selvfølgelig stadig tjekke din normale postkasse.

Vejledning i digital post

www.borger.dk finder du gode vejledninger i brugen af digital post. Vi har samlet nogle nyttige links dertil, ligesom vi her på siden har valgt at give dig muligheden for at se filmen fra Borger.dk om Offentlig Digital Post og hvordan du benytter dig af digital post fra første tilmelding til første brev.

Men først nogle nyttige links

Sådan sender du Digital Post

Sådan læser du Digital Post
Du kan også klikke ind på www.borger.dk

Sådan finder du det digitale Filadelfia

Skriv direkte til os ved at benytte e-boks, du finder os som modtager under kategorien "Offentlige myndigheder / Regioner" - vælg "Region Sjælland" herefter "Selvejende institutioner" - så får du muligheden for at vælge "Afdeling eller institution", og du er nu klar til at sende dit "brev"

Instruktionsvideo om Digital Post