Filadelfia donerer træningsudstyr

Linda Fischer, institutionsleder

28.11.2022

Man skal hjælpe, hvor man kan, synes de på Brommeparken.  

- I en tid, hvor det er vigtigt at medtænke genanvendelighed og knaphed på ressource er det naturligt at tilgodese andre mennesker, når vi selv har overflod,  siger Linda Fischer, institutionsleder på Brommeparken.

Døgn- og dagtilbuddet lå inde med genoptræningsudstyr, der ikke længere levede op til det niveau, beboerne har brug for. I stedet for at smide det ud eller stille det på loftet for at samle støv, tænkte Brommeparken på alternative løsninger.

Når et land som eksempelvis Ukraine står i en situation, hvor der ikke forefindes selv det mest basale udstyr, kan alt bruges.

Institutionsleder Linda Fischer fortæller:

- Jeg kontaktede den humanitære hjælpeorganisation Global Medical Aid for at høre om det udstyr, vi ikke længere selv kan bruge, kan gøre gavn andre steder. Det kunne det bestemt, så få dage efter kom der en bil og afhentede udstyret.

- Det giver en helt speciel følelse i hjertet, når man tænker på, at det udstyr vi ikke selv kan bruge i nær fremtid, måske kan hjælpe en såret soldat i sin genoptræning, siger Linda Fischer.