Tillykke med de 45 år

Berit Bergstedt

19.10.2022

Berit Bergstedt har dette efterår været ansat 45 år på Filadelfia. I 1977 blev hun ansat som diakonelev som 21-årig. Berit Bergstedt er den medarbejder lige nu, som har været ansat i længst tid på Filadelfia.

- Jeg er stolt over at arbejde på Filadelfia. Kvaliteten er høj, og her er gode værdier. Jeg er glad for, at vi behandler patienterne med respekt og værdighed. Vi tager også fat i problemerne, hvis der er nogle. Det er en ordentlig arbejdsplads, siger Berit Bergstedt.

Filadelfia blev grundlagt for 125 år siden. Berit Bergstedt har været med i over en tredjedel af tiden. Hun kan tale med om, hvordan Filadelfia har udviklet sig

.- Filadelfia har udviklet sig til at være førende indenfor epilepsi. Det er altid spændende, når der er rigtig mange dygtige specialister samlet. Her har altid været mulighed for at dygtiggøre sig. Jeg har været på mange kurser, og det er dejligt at fordybe sig.

Gennem de 45 år har hun også arbejdet på flere forskellige afdelinger og er nu på Det sociale døgntilbud Egebo. Hun har engageret sig i arbejdet med hygiejne og været med i Hygiejneorganisationen i 25 år, men det sociale liv på Filadelfia fylder også meget.

- Jeg meldte mig ind i Filadelfias Teaterforening året efter min ansættelse, og det er jeg stadig en del af. Dengang som nu har jeg deltaget meget i det sociale liv på arbejdspladsen. Det sociale liv har udviklet sig til et mere professionelt fællesskab med fx fyraftensmøder med fagligt indhold, forklarer Berit Bergstedt.

Det er ikke mindst de gode kollegaer og sammenholdet, der har fået hende til at blive på arbejdspladsen gennem alle årene. I det hele taget har Filadelfia fyldt meget i hjemmet i Dianalund. Berit Bergstedts mand kan ikke slå hendes rekord, men har dog været ansat i 17 år på Filadelfia.