Tillykke til Jesper Truelsen

Tømrer Jesper Truelsen

05.10.2022

Tømrer Jesper Truelsen blev ansat i 1992 - det er 30 år siden. Det blev markeret med morgenbrød hos Teknisk Afdeling, hvor der skulle købes rundstykker til 10 kollegaer. Dengang for 30 år siden var afdelingen på 35-38 medarbejdere.

Godt sammenhold på Filadelfia

- Det var som en stor familie at komme ind til. Der var et godt sammenhold på kryds og tværs. Dengang havde jeg to kollegaer, som også var tømrer. Nu er der bare mig tilbage. Men vi trækker på hinanden. Hvis vi har brug for det, så kalder vi - og så kommer der en og hjælper, fortæller Jesper Truelsen.

En af de første store opgaver dengang var at hænge et stort ur op og sætte glas på. Uret hænger stadig udenfor på den gamle psykiatribygning. I dag er der mange små opgaver. En af dem er at skifte låse. I Administrationsbygningen skal der skiftes 235 låse, så medarbejderne ikke har nøgle, men bruger deres personalekort. Lige nu har Jesper Truelsen dog en af de store opgaver i kalenderen. Han er ved at skifte et loft på værkstederne.

- Dengang for 30 år siden havde vi en elbil til deling. I dag har jeg min egen med en lukket kasse på. Så har jeg al mit værktøj der. Dengang var der også bare en skruemaskine pr. mand. Nu har alle en, forklarer Jesper Truelsen.

Han er gået ned i tid og har nu altid fri om fredagen.

Der skal jo også være tid til børn og børnebørn, som han har fem af. Hele familien har lige været på ferie på Kreta. Det er de hvert år - samme sted. 

- Egentlig havde jeg sagt dengang for 30 år siden, at jeg bare skulle blive fem år, så skulle jeg videre. Men tiden er fløjet afsted. Det er fantastisk. Jeg kender alle og kommer rundt. Det vil være det sociale, som jeg ville mangle, hvis jeg stoppede, siger Jesper Truelsen.