Ny specialist i neurologisk fysioterapi

Kamilla Kildegaard

25.11.2021

På Center for Neurorehabilitering, Filadelfia er vi stolte af at arbejde sammen med Kamilla Kildegaard i rehabiliteringen af vores neurologiske patienter. Hun er en dygtig og meget kompetent fysioterapeut og tværfaglig udviklingskoordinator, nu har hun tillige fået papir på det. Hun er én blandt få, som kan kalde sig specialist i neurologisk fysioterapi. Vi ønsker Kamilla tillykke med den nye titel og glæder os over, at hun er en af vores.

Gitte Arnbjerg, formand for Dansk Selskab for Fysioterapi. Hun glæder sig over, at flere vælger, at få papir på deres kompetencer.

- Det er ikke en titel, man får forærende. Det kræver noget at blive specialist, men til gengæld kan man så vise, at man har særlige kompetencer til at hjælpe sine patienter: siger hun og fortsætter:

- Alle fysioterapeuter går op i at blive stadig dygtigere til deres fag, men her taler vi om nogen, der har gjort en særlig struktureret og målrettet indsats for at kunne levere den bedste undersøgelse og behandling inden for deres område.

Det mest spændende

For Kamilla har arbejdet med at blive godkendt som specialist været drevet af netop et ønske om at hjælpe patienterne ved at dyrke sit fag.

- For mig har det altid været afgørende, at kunne hjælpe mine patienter, så godt som muligt og ikke mindst inspirere mine kollegaer til den bedst mulige praksis. Samtidig er det ikke nogen hemmelighed, at jeg simpelthen synes, neurologi er noget af det mest spændende man kan beskæftige sig med. Der er altid nye udforinger og det er rigtigt interessant at følge udviklingen indenfor nye teknologier og evidensbaseret praksis og samtidig kombinere det med klinisk erfaring, så det kan komme ud og leve i praksis til gavn for patienter med erhvervet hjerneskade, siger Kamilla Kildegaard.