Donation til Epilepsihospitalet

Signe Madsen, Berit Andersen og Conni Pedersen

10.02.2020

Mandag den 10. februar er International Epilepsidag. I den anledning kom Epilepsiforeningens Kreds Midtvestsjælland forbi med en donation på 10.000 kr. Det var Epilepsihospitalets Afsnit for Epilepsi med Handicap, som modtog donationen af formanden for kredsen Berit Andersen og næstformand Conni Pedersen. 

- Handicappede kan nemt blive lidt usynlige, og ofte er de indlagte i lang tid. Derfor foreslog jeg, at det skulle være Afsnit for Epilepsi med Handicap, som skulle modtage en donation i år. Vi giver 10.000 kr., så kan afsnittet selv bestemme, hvordan de vil bruge pengene til gavn for patienter og pårørende, forklarer Berit Andersen. 

Berit Andersen og Conni Pedersen var inviteret til en festlig seance med fastelavnsboller og kaffe sammen med de handicappede patienter og medarbejderne i anledning af Den Internationale Epilepsidag. 

- Jeg er meget stolt over, at Epilepsiforeningens Kreds Midtvestsjælland har tænkt på netop os. Afsnittet tilbyder udredning og behandling til patienter med kombineret udviklingshæmning og epilepsi i svær grad, så vi er rigtig glade for og stolte af, at foreningen har ønsket at give os den store pengegave. Vi er gået i tænkeboks, men sikkert er det, at vi vil bruge pengene på et godt formål, som kan være til glæde og gavn, når patienterne er indlagte hos os, siger ledende sygeplejerske Signe Madsen. 

Den Internationale Epilepsidag er altid den anden mandag i februar. På billedet ses fra venstre ledende sygeplejerske Signe Madsen, kredsformand Berit Andersen og næstformand Conni Pedersen.