Filadelfia er Danmarks eneste højt specialiserede hospital for patienter med epilepsi

Til mennesker med epilepsi eller erhvervet hjerneskade


Filadelfia er Danmarks eneste højt specialiserede hospital for patienter med epilepsi. Organisationen består også af et neurorehabiliteringscenter for mennesker med erhvervet hjerneskade, fire døgn- og dagtilbud, en skole, specialrådgivning og et tilbud om Særligt Tilrettelagt Uddannelse, STU.

To specialer - epilepsi og erhvervet hjerneskade

Gennem mere end 125 år har ambitionen altid været at gøre en forskel for patienter, beboere og pårørende gennem et stærkt fagligt og medmenneskeligt fokus - det er det fortsat. Filadelfia har to specialer inden for neurologien - epilepsi og erhvervet hjerneskade. Dem er vi til gengæld 360 grader rundt om med diagnosticering, behandling, rehabilitering og et beredskab, som er parat til at hjælpe familien.

Forskning inden for epilepsi og erhvervet hjerneskade 

Med 6000 ambulante patienter og 1350 indlæggelser årligt har Filadelfias forskning et særligt grundlag for at udvikle og forske til gavn for patienterne. Hvert år publicerer Filadelfia ca. 65 forskningsartikler i nationale og internationale videnskabelige tidsskrifter. Filadelfia har 800 medarbejdere og er en non-profit selvejende organisation med selvstændig bestyrelse.