Praktiske oplysninger om Neurologisk Afdeling

Faste kontaktpersoner til patienter med epilepsi

Under indlæggelsen får vores patienter tildelt 2 sundhedsfaglige kontaktpersoner - én fra plejepersonalet og én læge. Kontaktpersonerne vil i samarbejde med dig og relevante fagpersoner i tværfagligt team, for eksempel psykolog, fysio- og ergoterapeut, diætist og værkstedsassistenter, udarbejde en plan for din indlæggelse med udgangspunkt i dit patientforløb.

Undervisning om epilepsi og aktiviteter

Både under indlæggelse og i ambulatoriet tilbyder vi dig og dine pårørende undervisning. Omdrejningspunktet og fokus er hele tiden at hjælpe dig til, det hverdagsliv som er bedst for dig med en kronisk sygdom som epilepsi. I de forskellige afsnit kan der være forskellige aktiviteter, du deltager i, som en vigtig del af dit patientforløb. Det kan være i vores motionscenter, værksted, i fysio- og ergoterapien og evt. skole.

Det faste personale i Voksne med Epilepsi (Neurologisk afdeling) består af læger, sygeplejersker, social –og sundhedsassistenter m.m.

Indkvartering og forplejning for patienter med epilepsi

Alle værelser er eneværelser med eget bad og toilet, undtaget Psykoterapeutisk afsnit hvor der er fælles badefaciliteter.

  • Medbring toiletsager – sengetøj og håndklæder udleveres i afsnittet.
  • Der er mulighed for at du kan vaske dit tøj.
  • Medbring praktisk tøj efter årstiden – dit tøj skal kunne tåle, at du deltager i de forskellige aktiviteter, der kan indgå i dit forløb.
  • Du modtager fuld forplejning under indlæggelsen.

Medicin for epilepsi under indlæggelsen

Du skal på indlæggelsesdagen selv medbringe din medicin til hele indlæggelsen i original emballage (herunder cremer, inhalationer, øjendråber mm.) Dosispakket medicin medbringes ikke. Dosispakning pauseres og du skal medbringe medicin som anført.

Øvrige patientinformationer om epilepsi

Du kan finde andre nyttige patientinformationer her på Filadelfias hjemmeside.