Information til pårørende på Center for Neurorehabilitering

Som pårørende til et menneske med følger efter hjerneskader fx efter en blodprop i hjernen, befinder man sig i en svær situation. Måske skal man først for alvor til at forholde sig til det, når den akutte indsats på det primære sygehus er ovre. Mange ting er forandret, og det har i høj grad indflydelse på familieliv og pårørende.

Vi ønsker, at du har indflydelse på hverdagen og familielivet Vi har en familie fokuseret tilgang og inddrager perspektiver fra de nærmeste pårørende, når vi lægger planer eller tager nye beslutninger. Vi holder møder med evaluering af de opsatte mål hver anden uge. Du er altid velkommen til at kontakte jeres kontaktperson, hvis du har spørgsmål eller ønsker at deltage i en planlagt træningsseance.

Kom til pårørendekurser i 2023

Vi inviterer til pårørendekurser  på følgende dage 

  • Pårørendecafe søndag den 11. juni 2023 (Patienter og pårørende)
  • Pårørendekursus lørdag den 17. juni 2023 (Pårørende)
  • Pårørendekursus lørdag den 1. juli 2023 (Pårørende)

Se invitation

Se tilmeldingsblanket

Vi har kurser for pårørende

Vi vil gerne bidrage til, at du som pårørende møder andre i en lignende situation. Nogle du kan dele dine tanker med og samtidig bliver tilbudt professionel sparring og relevant information om erhvervet hjerneskade.  Vi tilbyder derfor kurser for pårørende. Vi afholder tre separate oplæg fordelt henover tre lørdage, som du kan tilmelde dig samlet eller hver for sig. Modulet gentager vi tre gange om året.