Hospitalsklovne og legehelte gør dagene lidt sjovere

Hospitalsklovnene Zippo og Vida

Dage med festligt besøg for børn og unge med epilepsi

At være på hospital kan godt være alt andet end sjovt. Alligevel er mandag, onsdag og torsdag på Epilepsihospitalet Filadelfia - Børn med epilepsi (Neuropædiatrisk Afdeling) er altid lidt sjovere end alle andre dage, for her får de nemlig besøg af hospitalsklovnene eller legehelten. 

Hospitalsklovnene arbejder tæt sammen med personalet på Filadelfia, hvor der er mest brug for dem. Der er ikke besøg, der er ens. Når Zippo, Plys, Sally og Vida er på Filadelfia,  er de her, der og alle vegne for at være med til at fjerne noget af den fokus, der er på hospital, medicin og sygdom.

Hver onsdag kl 13 kommer legehelten fra Børneulykkesfonden og sætte gang i leg - både ude på den store legeplads eller indenfor. 

Et tiltrængt pusterum for patienter med epilepsi og pårørende

Hospitalsklovnene og legeheltene er med til at give et tiltrængt pusterum, når følelser som angst, vrede, sorg, stress og hjemve opstår hos vores patienter eller deres pårørende. De er med til at løsne op i situationer, der også godt kan være ubehagelige.

Danske Hospitalsklovne er også på Epilepsihospitalet

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, der blev etableret i 2003. Klovneforeningens fornemste opgave er at sprede glæde blandt børn på danske hospitaler. Der arbejdes ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse.

Danske Hospitalsklovne er afhængig af donationer fra privatpersoner, fonde og sponsorer. Støt Danske Hospitalsklovne, og du er med til at give syge børn og unge uforglemmelige øjeblikke, selv når det gør allermest ondt. Ved at støtte foreningens arbejde er du med til at forvandle hospitalsstuer til rum fuld af leg, smil og fantasi.