Ny forstander på sociale tilbud

Søren Astrup Juul

18.02.2020

Søren Astrup Juul er ny forstander på botilbuddet Brommeparken og Rehabilitering og Udviklingscentret. Søren Astrup Juul har været leder for et bofælleskab i Herlev - men synes du, at du har set ham før, så er det måske fordi, han tidligere har været ansat på Neuropædiatrisk Afdeling på Filadelfia. Søren Astrup Juul er uddannet sygeplejerske, og har mange års erfaring inden for bl.a. ledelse, neurorehabilitering og samarbejde med patienter, beboere og pårørende.

Brommeparken har en profil, hvor natur og udeliv spiller en stor rolle. Gåture, bålmad og det grønne arbejde er i fokus. Græsplæner og buske bliver passet af beboerne som en del af hverdagslivet på Brommeparken. Naturen er med til at stimulere sanserne og træne de sociale og kommunikative færdigheder. 

Rehabilitering og Udviklingscentret er et dagtilbud for Filadelfias sociale døgntilbud - og for omegnens kommunale tilbud. Her er værksteder og nyttige aktiviteter en del af hverdagen. Fx driver centret Filadelfias butik, hvor de sælger kreativ brugskunst.