Nyt Center for Neurorehabilitering

Center for Neurorehabilitering indvielse

25.10.2019

Den røde løber var rullet ud, og smilene strålede, da det nye Center for Neurorehabilitering blev indviet torsdag. Filadelfias bestyrelsesformand Kjeld Møller Pedersen bød de godt 100 gæster velkommen. Mens formanden for Folketingets Ældre- og Sundhedsudvalg Jane Heitmann klippede det røde bånd over med den gyldne saks og erklærede centret for åbnet. 

På billedet ses til venstre adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen, ledende overlæge Niels Jørn Dalsgaard, ledende sygeplejerske Lis Petersen og formanden for Folketingets Ældre- og Sundhedsudvalg Jane Heitmann. De bød de godt 100 gæster indenfor i det nye hus. 

Jane Heitmann sagde i sin tale: 

Jeg har besøgt mange sygehuse og afdelinger i min tid som sundhedspolitiker, og ofte tænker jeg, at hvis nu jeg selv en dag bliver ramt af alvorlig sygdom, hvor ville jeg så gerne indlægges. Og der er ingen tvivl i mit sind: Filadelfia har alt det, der skal til for at sikre danske patienter topmoderne behandling i pragtfulde understøttende omgivelser.Tak fordi I har taget opgaven på Jer i Østdanmark.

20.000 danskere får hvert år en erhvervet hjerneskade. 

- Vi er meget glade for at kunne bidrage med øget kapacitet i den østlige del af landet. Mulighederne for at genvinde færdighederne efter ikke mindst appopleksi og trafikulykker gennem tværfaglig behandling er blevet bedre som følge af både udvikling og forskning de senere år. Nu får patienterne rigtig gode rammer for behandlingen hos os, fortæller adm. Jens-Otto S. Jeppesen fra Filadelfia.

Det nye Center for Neurorehabilitering har 24 sengepladser, nye træningsrum og et helt nyt specialdesignet træningsområde i det fri med særligt udvalgte redskaber, der giver mulighed for at stimulere og udfordre patenterne.