Master Class i diakoni

Filadelfia Uddannelse

16.01.2019

Omsorg er et kernebegreb i diakonien og har i mange år også stået som et centralt begreb  i de offentlige velfærdsinstitutioner fx hospitaler, botilbud, væresteder etc. I de senere år er der kommet mere fokus på begreber som rehabilitering og recovery. Af nogle opfattes det som en afløser for omsorgsbegrebet, og måske endda for et ændret menneskesyn. Andre ser det som et supplement eller en videreførelse af den klassiske forståelse af medmenneskelig omsorg. 

På Master Class i diakoni undersøger vi med hjælp fra blandt andre professor Charlotte Delmar, hvad der er sket med omsorgsbegrebet. Er det på vej ud eller ved at genopstå i en ny form?

Alle med interesse er velkomne til Master Class - efterfølgende er der koncert med Janne Mark Trio i Filadelfia Kirke. Koncerten er gratis. 

Tid: Fredag den 26. april kl. 10-15.30. Vi serverer morgenkaffe og morgenbrød fra kl. 9.30.
Sted:  Filadelfia, Store Sal, Kurvej 4, 4293 Dianalund
Pris 750 kr. for hele dagen. Kan du kun deltage formiddag eller eftermiddag, koste det 450 kr. Pris for medlemmer af Diakonforbundet Filadelfia er 200 kr. /125 kr. for en halv dag. Medarbejdere på Filadelfia deltager gratis. 

Tilmelding senest den 17 april  via hjemmesiden www.diakoni.dk eller dette link

Læs mere om Master Class

Læs mere om koncert med Janne Mark Trio