Ny leder af Specialrådgivning om Epilepsi

Inge Overgaard Jakobsen

09.05.2018

Specialrådgivning om Epilepsi giver gratis rådgivning til kommuner, patienter og pårørende i hele Danmark.

Inge Overgaard Jakobsen kommer fra en stilling som socialfaglig konsulent i Region Sjælland, hvor hun arbejdede med de sociale døgntilbud for børn, unge og voksne. Hun er uddannet socialrådgiver.

- Åbenhed og imødekommenhed er min drivkraft. Jeg går efter fællesskabet med faglige kollegaer, det er med til at skabe, at det er dejligt at gå på arbejde og at ting lykkes, siger Inge Overgaard Jakobsen.

- Jeg vil udvikle brandingen af Specialrådgivningen overfor kommunerne og få et større kendskab til behovet. Min tilgang er åbenhed og at være nysgerrig på, om det vi gør virker. Nogle gange lukker man sig jo inde som organisation. Vi skal have gode løsninger og relationer, forklarer hun.

Inge Overgaard Jakobsen bor i Sorø, har fem børn i alderen 10-21 og er gift. I fritiden kaster hun sig over arbejdet i skolebestyrelsen, men der er også tid til at løbetræne. Hun træner et hold fra Region Sjælland.

- Det længste jeg har løbet er et halvmarathon. Men jeg er på vej mod et marathon. Jeg sætter mig snart det mål. Jeg er meget optaget af sport og foreningsliv, siger Inger Overgaard Jakobsen, som blev ansat 1. maj. .