Ny bog af forsker Helle Hein

Forsker og forfatter Helle Hein

24.04.2018

Forsker Helle Hein har udgivet en ny bog på initiativ af Filadelfia. Det fejrer vi med en reception 23. maj kl. 14.30-16 hos Sankt Lukas Stiftelsen,  Bernstorffsvej 20 i Hellerup. Spørg efter lokalet i receptionen. 

Programmet for receptionen:

Velkomst, ved Søren Bønløkke, direktør Sankt Lukas Stiftelsen
Om projektet 'Meningsskabende værdiledelse, ved Connie Yilmaz Jantzen, leder af Filadelfia Uddannelse
Miniforedrag ved Helle Hein, forfatter og forsker
Mød forfatteren og netværk

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne til receptionen. 

Forsker i ledelse Helle Hein udkommer med bogen, som hedder 'Ledetråde - meningsskabende værdiledese'. I bogen møder man diakonale arbejdspladser, der har formået at skabe mening i værdisættet, så værdierne lever i dagligdagen og giver mening for ansatte,  kunder og borgere. Helle Hein beskriver, hvad det er arbejdspladserne kan, som andre arbejdspladser kan lære af. 

Bogen er resultatet af forskningsprojektet 'Meningsskabende værdiledelse', hvor Helle Hein efter casestudeier i en række diakonale institutioner fandt, at ledere i den diakonale verden arbejder med værdier på en særlig meningsfuld måde. 

Projektet er initiativsat og finansieret af Filadelfia Uddannelse i samarbejde med KFUM's Sociale Arbejde, Blå Kors Danmark og Sankt Lukas Stiftelsen, som alle har bidraget med finansiering og cases. Bogen udkommer 2. maj på DJØF's forlag.

Du kan melde dig til her

eller via Filadelfias Facebook side 

Se sidste nyt om Diakoni og Ledelse her