Nyt hold på diplomuddannelse i Ledelse og Diakoni

Hold på ni på dipomuddannelse

25.09.2017

I disse dage er et nyt hold studerende begyndt på Dilomlederuddannelsen på Filadelfia Uddannelse i Dianalund.

Som andre diplomlederuddannelser er det opgaven som leder af medarbejdere, teams og organisationer, som er i fokus. Konkret handler det første modul om, hvordan man som leder kan styrke sin kommunikation. Hele uddannelsen varer 2,5 år. 

Det særlige ved uddannelsen på Filadelfia er, at den er tonet i retning af diakoni, som sammen med ledelsesfaget er et fag, der bliver undervist i. Uddannelsen er dermed den seneste moderne udgave af diakoniuddannelsen, som har eksisteret på Filadelfia i mere end 100 år i mange forskellige former gennem tiden. 

Deltagerne på dette hold kommer fra forskellige organisationer. Blandt andre Blå Kors Danmark, Cafe Exit for tidligere indsatte, Folkekirken m.fl. fælles for de forskellige arbejdspladser er, at det er værdibaserede organisationer, som har arbejdet med mennesker, som deres omdrejningspunkt. 

De første dage er gået med en introduktion til uddannelsen, undervisning i kommunikation ligesom der blev sluttet af med en rundtur på Filadelfia, som blandt andet indeholdt besøg på museet. 

Holdet er den fjerde årgang siden uddannelsen begyndte i 2012 på Filadelfia.