Filadelfias vision 2021

Filadelfia er det nationalt førende højt specialiserede Epilepsihospital og specialiserede rehabiliteringscenter for mennesker med epilepsi og erhvervet hjerneskade. 

I daglig tale: Fokus på hjernen - med hjertet. 

Filadelfia har en klar ambition frem mod 2021. Vi vil være førende indenfor epilepsi og erhvervet hjerneskade. Og vi vil skabe sammenhæng mellem vores egne tilbud og eksterne samarbejdspartnere. Vi har fem sammenhængende perspektiver, som vi skal nå. De sætter retningen for vores arbejde til gavn for patienter og borgere.

Dermed blev samtidigt lagt fundamentet for udvikling og sammenbinding af Filadelfias aktiviteter og 'værdikæde' lige fra diagnostik, behandling, rehabilitering, rådgivning og forskning – for patienter og for klienter eller borgere. For Epilepsihospitalet, de sociale døgn- og dagtilbud og specialskole.

De fem sammenhængende perspektiver

Vi skal opfinde nye arbejdsgange, levere bedre og mere effektiv behandling, styrke sammenhængen i vores ydelser, udvikle nye tilbud og forskning. Samtidig skal vi være professionelle og en attraktiv samarbejdspartner. Fem perspektiver skal sikre Filadelfias position helt i front til gavn for patienter og borgere, som har behov for udredning, behandling og rehabilitering indenfor epilepsi og erhvervet hjerneskade. 

  1. Kvalitet og tilbud i top
  2. Blandt de bedste til forskning og udvikling
  3. I front som samarbejdspartner
  4. Høj værdi og effektivitet
  5. En ansvarlig og bæredygtig organisation

 

Se magasinet om Filadelfias vision her