Kåret som Årets Læreplads

Syddansk Erhvervsskole har kåret Epilepsihospitalet, Filadelfia til Årets Læreplads 2017. Det sker på baggrund af en indstilling fra neurofysiologiassistentelev Cecilie Itenov. 

Diplom, blomster og taler fulgte med anerkendelsen.

- Vi er meget stolte over prisen og glade for, at Filadelfia er med til at hjælpe et ungt menneske godt på vej på arbejdsmarkedet. Det er vigtigt at lære i et trygt og godt arbejdsmiljø, siger adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen.

Griner fra sin mave

Det er neurofysiologiassistentelev Cecilie Itenov, som har indstillet Filadelfia, og hun har givet arbejdspladsen fine ord med på vejen.

'På Epilepsihospitalet, Filadelfia har jeg de bedste kollegaer, og jeg føler mig værdsat og hørt. Jeg får altid hjælp og støtte, når der er behov. Jeg har aldrig mere at lave, end jeg kan følge med., og der er tid til fordybelse. Jeg har et fantastisk arbejdsmiljø, og jeg griner nede fra min mave hver dag.'

Syddansk Erhvervsskoles bestyrelsesformand Lars Hansen begrunder valget af Filadelfia blandt de indstillede lærepladser.

-Det er en fantastisk iagttagelse Cecilie har gjort sig - at være så glad for at gå på arbejde hver dag, at man kan grine nede fra sin mave hver dag. Hvem drømmer ikke om det? At føle man er havnet det rigtige sted og oå rette hylde. Ingen tvivl om at Cecilies begejstring for Filadelfia er dybfølt og oprigtig - det er blevet bemærket, og det har været afgørende for valget af Filadelfia som Årets Læreplads.

Den landsdækkende konkurrence om Årets Læreplads kåres den 23. november.