Klienter og pårørende

Center for Neurorehabilitering har til huse i en ny og moderne bygning.  Vores center er beliggende i en smuk treetagers bygning med elevator og ét sengeafsnit placeret i stueetagen og ét placeret på 1. sal.

Hos os får du egen stue med privat bad og toilet.  Her er en skøn udsigt til de mange, gamle træer, som er så karakteristiske for hele området. Vi indretter din stue, så den støtter bedst muligt op om din rehabilitering og dine behov.

Vi har to hyggelige opholdsstuer på hver af de to etager. Den ene stue har kig til haven og vores udendørs træningsfaciliteter. Her befinder sig også et stort akvarie med fisk, der virker beroligende at se på og en masse brætspil, blade m.m. der inspirerer til social aktivitet eller samtale. Den anden stue ligger i forbindelse med spisestuen, og her er et TV placeret og bløde møbler.

Vores træningsudstyr 

På hver etage er et træningskøkken, hvor du kan være med til at lave mad. Du er velkommen til at opbevare egne madvarer i det fælles køleskab. Træningsområderne byder på relevant træningsudstyr. NuStep, Motomed cykler og sengecykel sikrer at kredsløbstræning kan gennemføres uanset dit mobilitetsniveau. Vi træner desuden ved ståstøttebord, vippeleje, LiteGait og vores nye rumdækkende Gaittrainer, der giver gode betingelser for gang og balancetræning i sikre omgivelser. Når du skal træne intensiv styrketræning, tager vi i motionscentret, der ligger lige ved siden af vores eget center.

Center for Neurorehabilitering ligger midt i et stort, privat grønt område, som du og dine pårørende kan gøre brug af. Vi træner gerne ude på vores nye træningsområde med petanquebane, træningssti med forskelligt underlag, forhindringsbane, basketballkurv og trampolin på et hævet plateau. Her kan du træne på et faldsikkert underlag. 

Ridning og svømning

Vi tilbyder rideterapi hver uge. Hesten er en god samarbejdspartner i det rehabiliterende arbejde, og sammen med din terapeut kan du fx arbejde koncentreret med din balance og styrke kroppens muskler. Du har også mulighed for bassinterapi ugentligt.  Vandets opdrift, modstand og varme er med til at træne bevægelighed og muskelstyrke. Begge træningsformer giver desuden vigtige sansemotoriske oplevelser. der fremmer neurorehabiliteringen. 

Der er gode muligheder for træning af fx indkøb og trafiksikkerhed i nærområdet - sammen med vores medarbejdere. Tog og bus er i gåafstand fra centret.