Søg

Search
OM OS - ORGANISATION  >  Faciliteter

Faciliteter

Naturen omkring Filadelfia er eminent. På det ca. 30 hektar store parklignende område, findes der en lang række faciliteter, der kan benyttes af patienter, beboere, ansatte og gæster. 
Bl.a. kan nævnes:

Køkken - Kantine
Kantinen tilbyder smørrebrød, sandwich, lune/varme retter samt salatbar til priser mellem 10 - 40 kroner.
Åbningstid: alle hverdage kl. 10.30-14:00.

Kiosk (Værkstedsbutikken)
I kiosken kan du købe både slik, chokolade, aviser og ugeblade, drikkelse, lidt til den personlige hygiejne, kort og frimærker, klippekort til bus, telekort, mobiltid og meget mere. Her fås også de nye bus- og togplaner. Kiosken er altid god for en gaveidé, brugskunst fra bl.a. Madam Stoltz og Madley samt produkter fra Rehabilitering og Udviklingscenter Filadelfia. Åben mandag - torsdag kl. 10:00-14:00 og fredag kl.10:00-12:30. 

Mad & Møder
Mad & Møder tilbyder afholdelse af møder, konferencer, kurser/seminarer både med og uden overnatning.
Ved overnatning tilbydes værelser med fælles bad og toilet. Ved større arrangementer kan der indgås aftale med overnatning på Sorø storkro. 

Fritidscenter
Filadelfia har et fritidscenter (Elmegården), hvor der er mulighed for at dyrke forskellige aktiviteter, f.eks. badminton, tennis og minigolf. Fritidscentret består af sportshal og motionscenter.

Sportshal
Sportshallen bliver brugt af patienter på hverdage fra kl. 9:00-15:00. Dianalund I.F., Dianalund B.K. og Filadelfias idrætsklub anvender sportshallen fra kl. 16:00-22:00. Lørdag og søndag bliver hallen lejet ud til stævner og turneringskampe.

Motionscenter
Motionscentret bliver brugt af patienter på hverdage fra kl. 9:00-15:00. Efter kl. 15:00 er motionscentret åbent for medarbejdere og andre udefra kommende motionister.

Legeplads
Ved Børn med Epilepsi (Neuropædiatrisk Afdeling) ligger der en stor legeplads, der kan anvendes af indlagte børn og andre med tilknytning til Filadelfia. Legepladsen er indrettet med henblik på at pirre nysgerrigheden og lysten til at udfordre sig selv, både motorisk og sansemæssigt. Der er en bamse man kan komme ind i, en vandbane, legehuse, sandkasser, en slangehøj med rutsjebane, bålplads, gynger, mooncars, banancykler og boldbane.
Andre institutioner uden tilknytning kan også anvende legepladsen efter forudgående henvendelse på tlf.: 58 27 11 01 (Afsnit Vest) eller tlf.: 58 27 11 03 (Afsnit Øst)  

Filadelfias kirke
Kirken er et tilbud til patienter, pårørende og andre interesserede. Den er åben i dagtimerne, og alle er velkomne til at kigge indenfor. Hvis den er låst, udleveres gerne en nøgle på Center for Diakoni og Ledelse på 1.sal. Hospitalspræst er Margrethe Brodthagen, der træffes på telefonnr. 60 65 99 34. 
Der afholdes gudstjeneste hver søndag kl. 10:30, og alle er velkomne. Der er faciliteter for kørestolsbrugere.

Skov
Filadelfia grænser op til Tersløse Bøgeskov, hvor der er gode muligheder for at gå ture.

Museum
Filadelfia har sit eget museum, som har åbent hver onsdag kl. 14:00 - 16:00 (gratis adgang) og efter aftale.

Øvrige indkøbsmuligheder
Filadelfia ligger få 100 meter fra Dianalunds butikscenter.

På kortet på siden Find vej kan du se, hvor faciliteterne er placeret. Her fremgår det også, hvor der er fri parkering. 

Filadelfia l Kolonivej 1 l 4293 Dianalund l Tlf.: 58 26 42 00 l Fax: 58 27 10 50 l filadelfia@filadelfia.dk